July 25, 2024

FAQ

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen over onze website, het vinden en gebruiken van kortingscodes en wat u kunt doen als de kortingscodes niet werken.

Algemeen

Ik heb zelf een code gevonden, kan ik die doorgeven
– Ja, u helpt daarmee ook andere mensen die een bepaald product of dienst willen kopen. Neem contact met ons op en wij zullen de code op onze website plaatsen.


De code werkt niet, wat nu?
– Wij controleren de codes regelmatig, het kan echter zijn dat een code om welke reden dan ook niet meer werkt. Lees altijd goed de voorwaarden die staan beschreven bij de code. Sommige kortingscodes zijn maar beperkte tijd geldig. Ook kunt u contact met ons opnemen en dan zoeken wij het verder uit


Waar vindt ik de kortingscodes op kortingsactiecode.nl?
– U vindt de codes onder de gele knop. Als u op de knop klikt wordt de code zichtbaar en wordt u tegelijkertijd doorgestuurd naar de betreffende aanbieder.


Hoe gebruik ik een kortingscode of actiecode?
– Tijdens het bestelproces is er vaak een apartje vakje waar u de code kunt invullen. De meeste codes bestaan uit letters of cijfers of een combinatie hiervan.


Andere vragen?
– Heeft u nog andere vragen, tips of suggesties neem dan contact met ons op.


Wat zijn kortingscodes en actiecodes precies?
– Kortingscodes en actiecodes zijn middelen om voordeel te krijgen tijdens het online winkelen. De meeste codes geven recht op korting in geld. Er zijn ook codes die de verzending gratis maken of een extra product geven. Het doel van een kortingscode kan zijn om vaste klanten te belonen. Andere namen voor kortingscodes zijn voordeelcode, vouchercode en couponcode